Resultaten

Mijn huidige ( en oud-) leerlingen (en hun ouders) wilden graag wat schrijven…..

Miranda V: “Door de bijles van Bronwen is onze zoon Lars maar liefst 2 schoolniveaus gestegen. Lars is niet alleen gegroeid in zijn (school)ontwikkeling maar de ondersteuning van Bronwen heeft hem ook veel zelfvertrouwen gegeven. Bronwen heeft een prachtig gevoel voor empathie en daarbij veel geduld en Lars ging met enorm veel plezier naar de bijles.”(februari 2024)

Ilone K: “Bronwen heeft onze zoon (groep 8) goed geholpen bij het begrijpend lezen, hij is echt gegroeid!  Ze kijkt goed naar wie het kind is en past haar lesmethode hier goed op aan. Bronwen maakt een helder stappenplan met doelen en deze worden regelmatig geëvalueerd. Er was altijd ruimte voor overleg. Dat is erg prettig! Ook maakt zij op een prettige manier contact, daardoor voelde onze zoon zich meteen op zijn gemak en wij als ouders ook!” (februari 2024)

Karin Rainer: ” Onze dochter heeft grote leesproblemen. Bronwen bood leuke leeslessen die duidelijk waren en overzichtelijk in opbouw. Het huiswerk was niet teveel en goed te doen. Bronwen is een erg prettig persoon, zij komt heel rustig en geduldig over”. (november 2016)

Nikki (8): “Bij Bronwen werken is erg leuk omdat er een fijne sfeer is, het lijkt een beetje op thuis en ik mag altijd een snoepje uitkiezen na het lezen, dat vind ik leuk!” (november 2016)

Tess (10): “Ik heb veel regels en trucjes geleerd waardoor ik spelling makkelijker en leuker vind. Bronwen haar werkkamertje is heel gezellig en ze gebruikt veel leuke manieren je iets te leren zoals gekleurde pennen of blokjes”. (oktober 2016)

Mariette Gross: “Door de hulp van Bronwen met spelling is mijn dochter in drie maanden twee niveaus (cito) vooruitgegaan. Daarnaast heeft ze ook meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn gekregen. Ze weet nu beter wat ze moeilijk vindt bij spelling en let dan extra goed op dat ze regels correct toepast”. (oktober 2016)

Uwe en Wendy T.: ” Boris is sinds een half jaar bij Het Wijspaleis. Hij heeft de diagnose ADHD en daardoor moeite om zich op school langdurig te concentreren. Hierdoor scoorde hij niet goed in zijn leerprestaties; er zat meer in maar dat kwam er op deze manier niet uit. School adviseerde extra ondersteuning en verwees ons naar Het Wijspaleis. Het bleek een prima zet! Iedere woensdag gaat Boris zonder tegenzin naar Bronwen. Ze heeft er bewust voor gekozen om de lessen niet langer dan 3 kwartier te laten duren. Dat maakt het voor Boris ook haalbaar en zo blijft hij de lessen als plezierig ervaren. We hebben eerst met Bronwen doelstellingen geformuleerd en hierna zijn ze samen aan de slag gegaan. Er is overduidelijk verbetering opgetreden in de prestaties. Maar het gaat niet alleen om de prestaties, we zien ook dat hij veel meer nadenkt; hoe kan het anders, wat heb ik geleerd en wanneer moet ik dat toepassen. Verder zijn wij ook zeer tevreden over  het persoonlijke contact, de natuurlijke laagdrempeligheid die Bronwen heeft  voor kinderen, de tussentijdse evaluaties en de professionaliteit  van Het Wijspaleis. Zeker aan te raden! ” (augustus 2016)

Boris (12):  “Het Wijspaleis is heel leuk. Het is niet zoals school, want je doet en leert veel andere dingen. Eerst was ik altijd heel slecht in begrijpend lezen.  Ik had een E bij de citotoets maar nu heb ik er een C voor! Bronwen is heel aardig en ze is ook heel lief. Ze wordt eigenlijk nooit boos als je iets verkeerd doet. Ze zegt alleen hoe je het beter kan doen. Je krijgt altijd wat drinken en op het einde een koekje of een snoepje. (augustus 2016)

Giovanni (13): “Bij Het Wijspaleis leer je met ogen en handen te werken. Dat vind ik echt superfijn. Als je het niet snapt, helpt Bronwen je tot je het wel snapt. Je leert rekenen, niet alleen door schrijven maar ook met je handen voelen en ontdekken op een andere manier dan uit een boek. Ik denk dat jullie ook geholpen kunnen worden bij Het Wijspaleis.” (december 2015)

Selke (14) en Kelsi (11): “We werden elke keer welkom ontvangen.
Bronwen toonde ook echt interesse in hoe we het beste konden leren. Ze gaf ons huiswerk mee op het niveau dat bij ons paste en zocht sites op waarmee we thuis konden oefenen. We merken dat het heeft geholpen en daar zijn we erg blij mee. We weten nu hoe we het beste zelfstandig kunnen leren; daardoor halen we nu betere cijfers. Bedankt!!!”(oktober 2015)