Contact

Voor meer informatie of een kennismaking kunt u:

Het Wijspaleis

Oudlaan 96

6708 RC Wageningen


Wie is nu Het Wijspaleis?

Mijn naam is Bronwen Musch.

Sinds 2004 ben ik werkzaam in het basisonderwijs als leerkracht. Ik ben getraind Jenaplan- en Montessorileerkracht en heb ervaring met anderstaligen-onderwijs. Tevens heb ik een Master-SEN (Special Educational Needs) opleiding afgerond met een onderzoek naar het aanleren van spellingvaardigheden in groep 3-4-5. De brede ervaring in diverse groepen en scholen, bieden mij de broodnodige kennis om kinderen verder te kunnen helpen met de vakken die zij lastig vinden.

Naast RT en bijles geef ik ook studiebegeleiding. Vooral leerlingen in de brugklas zijn hierbij gebaat. Naast de zaakvakken (geschiedenis, aardrijkskunde, biologie) geef ik ook bijles Engels, Frans en Nederlands.

Dit heb ik niet altijd gedaan: voor 2004 was ik werkzaam als (Interim) Facility Manager bij diverse grote bedrijven in de Dienstverlening en Telecom Industrie. De behoefte aan een grotere maatschappelijke betrokkenheid en mijn wens om meer voor kinderen te kunnen betekenen heeft mij doen besluiten tot een andere carrière, met Het Wijspaleis als kers op de taart.

Het Wijspaleis is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.